Ervaringen

Mijn ervaring met cranio sacraal therapeut Isa voor mijn chronische vermoeidheid

“De eerste keren waren wat onwennig maar al snel legde mijn lichaam een link met Isa’s tafel en totale ontspanning. Het was dan ook meer regel dan uitzondering dat ik na een paar minuten vast in slaap viel tijdens de behandeling. Een beetje gênant dacht ik maar ook dat zag ik verkeerd. Geen enkel probleem!

“En dát er wat met mij gebeurde was overduidelijk. De sessies op Isa’s tafel waren niet alleen zeer ontspannend en om die reden al bijzonder prettig maar het resultaat was dat ik na een aantal sessies zowaar onmiskenbaar merkte dat ik daadwerkelijk mijn energie terug begon te krijgen en na ruim 5 jaar te hebben lopen tobben was dat voor mij een klein wonder. Als ik dit schrijf is het inmiddels alweer ongeveer een half jaar geleden dat ik bij Isa te gast mocht zijn en tot op heden werk ik weer gewoon hele dagen en hoef ik vrijwel nooit meer overdag naar bed om bij te tanken. Ik heb weer lol in mijn werk en geniet iedere dag van het feit dat ik “er weer ben”. Hóe het dus werkt kan ik niet uitleggen maar dat mijn leven enorm verbeterd is na mijn bezoek aan Isa staat voor mij als een paal boven water.”

Zie het hele verslag op archief

Paroaria coronata.South America

R.v.Z.

“Isa heeft me goed behandeld bij een acute evenwichtsverstoring.
Ze kan heel diep luisteren, tot achter de verstoring.
Daar bouwde ze mijn herstelkracht weer op.
Ik ben je veel dank verschuldigd.”

Paroaria coronata.South America

H.G.

”Al jaren was ik op zoek naar de reden en oplossing voor interne pijn, vooral tijdens het vrijen. Na 5 behandeling bij Isa, pijnvrij. En dat terwijl je op een warme heerlijke behandel tafel ligt.  Wat Isa  doet is haar handen op je voeten, hoofd, nek leggen ….

Moeilijk uit te leggen wat er gebeurt, maar het gebeurt.”   

Paroaria coronata.South America

J.C.

“Toen ik, een jaar geleden inmiddels, zo ernstig viel dat ik zowel mijn rechterpols als mijn rechterheup brak, kreeg ik enkele dagen later een behandeling van Isa volgens de Cranio Sacrale methode.

Ik was er zo ernstig aan toe, dat ik het eigenlijk wel genoeg vond hier te leven. Ik leef met een ongeneeslijke ziekte en ik had mijn leven wel voldoende geleefd, zo dacht ik.

Na de tweede behandeling echter was het tij weer gekeerd en zag ik het wat zonniger in. De doodsgedachten kwamen ook later niet terug.

Paroaria coronata.South America

M.v.S.

“Isa is een fijn mens. Ze neemt de tijd voor je. De biodynamische craniosacrale therapie heb ik als diep ontspannend ervaren. En heeft me zeer goed geholpen in mijn burn-out periode. Zij heeft me leren inzien hoe Amazing mijn Body is. Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.”

Paroaria coronata.South America

E.S.

 

“Zonder enige verwachting ben ik de biodynamische craniosacraal therapie ingegaan. Ik heb mij overgegeven aan welk effect het zou hebben op mijn diverse klachten.

Tijdens de behandeling word ik verrast dat door aanraking een pulserend warmtegevoel door mijn benen stroomt. Op andere aanrakingen voel ik een pijnlijke samentrekking die na enige minuten wegtrekt en bij de volgende behandeling minder pijnlijk was.

Ik ervaar de behandelingen van Isa als rustgevend, vertrouwd en verrassend met wat voor effect het heeft op mijn lichaam en geest.”

Paroaria coronata.South America

A.v.H.

Wilt u appen? Klik hier