OVER MIJ

Mijn naam is Isa van Schaik. Mijn werkleven heeft zich voornamelijk in de Verenigde Staten afgespeeld, vandaar The Amazing Body, wat de naam was van mijn praktijk in Santa Fé, New Mexico. Ik ben in Nederland geboren, maar kwam in 1992 in de VS terecht. Daar werd ik al snel gevraagd om workshops te leiden omtrent lichaamsbewustzijn en verbinding. Massage en aanraking waren daar een onderdeel van. Ik behaalde het (in de VS vereiste) diploma om te werken als massage therapeut in 1994. Zo heb ik jarenlang gewerkt met individuen en groepen als massage therapeut, coach, somatic educator en facilitator. Meditatie, Mindfulness, Bodybased Traumawork en Tantra zijn sinds al die jaren een onafscheidelijk deel van mijn pad.

Mijn levenspartner overleed in 2015, en familieomstandigheden brachten mij en onze twee honden naar Nederland. Nu wil ik dus graag mijn werk hier delen en voortzetten.

Ja, ik mis de Rocky Mountains, de eindeloze vlaktes en de zon van New Mexico! Maar wonder boven wonder, hier, dichtbij het authentieke Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk, is er ook ruimte, natuur en lucht. Het is mooi hier bij het Veerse Meer!

Als je meer wilt weten over mijn aanbod, neem dan gerust contact op.

Misschien tot ziens,
Isa

OPLEIDINGEN

Biodynamic Cranio Sacral Therapy (2022) / Coaching (2003) / Processwork (1998-2002) / Massage Therapy (1994) / Esalen Massage (1993) / Shaitsu, Acupressuur, Reflexologie (1983-1985) / Sportmassage (1982)

Copyright © it Takes Two [IT services]. All rights reserved